Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رضا ویسه مشاور معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه صنعت خودرو ظرفیت اشتغال ۳ میلیون نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم کرده است، تصریح کرد: در صورت تعطیلی صنعت خودرو، برای واردات انواع محصولات و تأمین نیاز بازار داخل بایستی حدود ۱۵ میلیارد دلار هزینه شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی  مدیریت سه شرکت بزرگ خودروسازی ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو در اختیار بخش خصوصی بود، گفت: پس از انقلاب اسلامی و در سال های ابتدایی توسعه صنعت خودرو، دولت در این شرکت ها سهام دار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل اسبق سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با مقایسه صنعت خودرو کره جنوبی و ایراندر گفت و گو با مقاومتی نیوز افزود: عمده جهش صنعت خودرو کره جنوبی بین سال های ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۹ صورت گرفت و در این برهه برای توسعه صنعت خودرو در ایران اقداماتی صورت نگرفت.

عدم بهره گیری از اقتصاد مقیاس چالش اصلی صنعت خودرو

ویسه با بیان اینکه در زمان مدیریت بنده، اجازه تولید تنها ۵۰ هزار دستگاه خودروی سواری پیکان صادر شده بود، گفت: عدم بهره گیری از اقتصاد مقیاس و تولید خودرو با تیراژ پایین و پراکنده موجب می شود که صنعت خودرو بهبود نیابد.

مشاور معاون اول رئیس جمهور با اشاره به راه اندازی جنبش ساخت داخل در سال ۷۳ گفت: در آن سال ها به دلیل اینکه کشور با محدودیت های ارزی مواجه شد، واردات خودرو کامل و قطعات منفصله خودرو متوقف شد. این اتفاقات موجب شد که مدیران صنعت خودرو کشور به فکر توسعه عمق ساخت داخل محصولات باشند و داخلی سازی محصولات پرتیراژ خودروسازان در آن زمان به بالای ۸۵ درصد رسید.

ادغام ۲ خودروساز بزرگ کشور عامل توسعه صنعت خودرو

ویسه با بیان اینکه بسیاری از خودروسازان مطرح جهانی نظیر رنو و نیسان، مرسدس بنز و دایملر کرایسلر، فولکس واگن و چند شرکت خودروساز آلمانی با هدف بهره گیری از اقتصاد مقیاس ادغام شده اند، تأکید کرد: توسعه پلتفرم داخلی، عمق ساخت داخل و صادرات در گرو تولید با تیراژ بالا است و این تنها با ادغام واحدهای خودروسازی صورت می گیرد.

مدیر عامل اسبق سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان اینکه در ایران ۸۱ واحد خودروسازی، فعالیت می کنند، گفت: توسعه صنعت خودرو در گرو ادغام دو خودروساز بزرگ کشور (ایران خودرو و سایپا) است.

لزوم خصوصی سازی واقعی خودروسازان

وی در پایان با بیان اینکه مدیریت و مالکیت شرکت های خودروسازی بایستی از یکدیگر جدا و به مدیران حرفه ای واگذار گردد، تصریح کرد: سهام دولتی شرکت های خودروساز و همچنین شرکت های زیرمجموعه خودروسازان بایستی به فروش برسد.

۲۲۶۲۲۶

کد خبر 1269246

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خودرو ایران خودرو سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۶۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید حیدر محمدی، در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، گفت: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می شود، افزود: یکی از مؤلفه های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

محمدی با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین، «رزان سلوطه» معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت های خوبی در زمینه های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو