Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید جواد سلیمانی با اشاره به راه‌حل‌های رهبر انقلاب درخصوص توجه به ظرفیت‌های داخلی و پرهیز از وابستگی به کشورهای خارجی در عرصه تولید و اقتصاد نظیر درون‌زایی اقتصاد کشور، مولّد شدن و دانش‌بنیان شدن آن و مردمی کردن اقتصاد افزود: سایپا از طریق افزایش مستمر کیفیت و افزایش عمق داخلی‌سازی محصولات و استفاده از تمام ظرفیت‌های درونی کشور تلاش می‌کند مسیر حرکت خود را بر مبنای این راه‌حل‌ها هموار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سایپا قصد دارد با بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی نیازهای خود در زمینه قطعات خودرویی تامین کند، تصریح کرد: برپایی نمایشگاه دائمی قطعات برخوردار از فناوری پیشرفته جهت معرفی به شرکت‌های ایرانی از جمله اقداماتی است که در سایپا به اجرا درآمده است.

مدیر عامل سایپا با اشاره به عزم جدی این شرکت در خصوص طراحی پلت‌فرم‌های جدید و تولید و عرضه خودروهای متنوع و باکیفیت با برند ایرانی و بهره‌گیری از دانش نخبگان و جوانان کشور تاکید کرد: تاکنون گام‌های بزرگی برای دستیابی به این هدف با همکاری مجامع علمی و پژوهشی کشور و جوانان متخصص ایرانی برداشته شده و در سال آینده این موضوع یکی از هدف‌‌های اصلی ما خواهد بود.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا بیان کرد: تولید صادرات‌محور یک اصل اساسی در صنایع خودروسازی جهانی است و ما نیز قصد داریم محصولاتی را طراحی و تولید کنیم که از نظر کیفی توان رقابت‌پذیری مناسب داشته باشد.

سلیمانی در پایان با بیان این‌که گروه خودروسازی سایپا در زمینه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اقدامات بزرگی را به‌ اجرا درآورده است، افزود: فروش دارایی‌های مازاد باهدف چابک‌سازی، کاهش هزینه‌های تولید محصول، اجرای سیاست‌های نوین بهره‌وری، ارتقای مهارت کارکنان و استفاده حداکثری از توان قطعه‌سازان ایرانی از جمله مهم‌ترین فعالیت‌هایی است که صورت گرفته و ادامه خواهد یافت.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رهبر انقلاب اقتصاد سایپا فناوری نخبگان اقتصاد مقاومتی صنعت خودرو مدیر عامل سایپا بیانیه گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۲۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو